onsdag 28 september 2011

Autumn's here.



Hej!

Sitter framför datorn och lyssnar på musik. 
Ska alldeles strax stänga av, har nämligen en del läxor att göra + en bok som väntar, Jane Eyre.
Hade tänkt sätta mig framför pianot en stund också.
Ibland blir jag så inspirerad och önskar att jag kunde spela mycket bättre än jag kan nu, och då vill jag inget annat än att öva^^ 
Hoppas att er onsdag varit bra - min var lugn.
Jag började dagen med IUP, där jag pluggade.
Sedan hade vi SO och efter det håltimma (vår matte/biologi/kemi lärare var sjuk, så både matten och biologin blev inställda).
Efter håltimman var det lunch och sedan svenska, därefter slutade vi.
Imorgon är det friluftsdag, vi ska simma och orientera!
Puss och Kram

3 kommentarer:

  1. jätte söt på bilderna :) <3 spelar du piano ? :D jag är jätte dåligt på typ alla instrument .. Haha ;)

    SvaraRadera
  2. Sv:
    "Jag vaknar på morgonen av ett jäkligt jobbigt ljud och mumlar sömndrucket:
    - What the f**k...?
    Jag stiger upp och drar handen genom mitt morgon-ruffs, vinglar fram till mitt fönster, och (notera) drar upp det. Mina två vita gardiner (som slutar där fönstret slutar) fladdrar... Där ute på gatan ser jag några byggarbetare, de håller på att borra i trottoaren, runt omkring de åker gula taxibilar förbi, det är rusningstrafik och alla är påväg till sina jobb. Jag går till min byrå och väljer ut min vackraste blus och ett par trendiga shorts, höga klackar på det och hokus pokus, KLAR! Jag rycker åt min min väska och backar sedan ut från min etta, fumlar med nyckelknippan (som för övrigt är full med nycklar). Hittar till sist rätt nyckel och låser, trapporna ner tar jag i bara några kliv, sedan trycker jag med all kraft jag har på portdörren, som till slut går upp. På trottoaren utanför möter jag byggarbetarna, tar mig smidigt förbi de och svänger till vänster, på hörnet av byggnaden jag bor i står det 15th street, Jag går ytterligare några meter, tills jag kommer till ett övergångsställe, upp med ena handen visar jag "STOPP, JAG SKA ÖVER" till bilarna. På andra sidan gatan ligger nämligen en frukost diner, där jag alltid äter min frukost (egg ´n´ bacon. Jukboxen som står i hörnet spelar en gammal 50-tals hit. Jag nynnar lite samtidigt som jag läser igenom "New York Times".

    Vilken härlig morgon, i New York!

    SvaraRadera