fredag 5 april 2013

Bok/film-nyheter

Här är några nyheter att se fram emot i april och vår/sommar;

- Den 19 april har filmen zombie/kärleksfilmen Warm Bodies (baserad på boken med samma namn av Isaac Marion) premiär. Personligen är jag spänd på att se den, så vi får se vad som händer.

- I början av sommaren kommer Josephine Angelinis tredje och avslutande del i Starcrossed-serien ut. Trilogin handlar om vackra Helena, som får reda på att hon härstammar från den grekiska guda-släkten - och i Nemesis får vi slutligen reda på vad som händer henne.

- I slutet av denna månaden (april), debuterar Katarina Sandberg med ungdomsboken Vi är inte sådana som i slutet får varandra. Det är gilla-förlaget som ger ut boken, och mer om den kan ni läsa här.

- Slutligen utkommer Sarah Dessen lagom till juni och sommarlovet med boken Blunda och hoppa, vilken blir den fjärde utav hennes böcker att översättas till svenska. (Har ni inte koll på vilka de andra är, klicka här). Böckerna, som oftast utspelar sig på sommaren, brukar ha en fin balans med lagom feel-good/chicklit-inslag, och är en perfekt bok att ha med sig på stranden - och vid andra tillfällen också, såklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar